Starkey termékek

A hallókészülékek fejlesztésének egyik piacvezetőjeként rendületlenül a legmodernebb technológiára törekszünk, hogy hallókészülékeink minden eddiginél jobban szóljanak, kényelmesebben illeszkedjenek és megbízhatóbban működjenek.

Stílus

Hallókészülékeink sokféle stílusban készülnek, de nem mindegyik megfelelő mindenkinek. Sokféle tényezőtől, például a halláskárosodás mértékétől, a hallójárat méretétől, sőt még a felhasználó ügyességétől is függ, hogy melyik a leginkább javasolt stílus.

Technológia

Minden egyes általunk gyártott hallókészülékhez felhasználjuk a legújabb kutatási eredményeket, a legfrissebb tudományos vívmányokat, mikroelektronikai technológiát és a legmodernebb dizájnt – hogy mindenkinek a saját igényeihez és életstílusához leginkább megfelelő teljesítményt kínálhassuk.

KÉSZÜLÉKEINK KIVÁLÓ JELLEMZŐI:

Visszacsatolás-megszüntetés – Mi készítettük az első olyan hallókészüléket, amely nem sípol, amikor a viselője megölel valakit, és nem zúg, amikor megérinti a haját – ma is piacvezetők vagyunk a visszacsatolás-megszüntetés területén.

Hallás zajos környezetben – Ez jelenti az egyik legnagyobb kihívást a hallókészüléket-viselők számára, de a Starkey megtalálta a megoldást. Iránymikrofonjainknak és zajcsökkentő technológiánknak köszönhetően a hangos helyeken is minden eddiginél könnyebben és kényelmesebben fókuszálhat arra, akit vagy amit hallani szeretne.

Vezeték nélküli kapcsolódás – Képzelje el, milyen kényelmes lenne, ha a tévé, az MP3 lejátszó vagy akár a mobiltelefon hangját közvetlenül sugározhatná a hallókészülékbe, így csak Ön hallaná, és nem zavarna vele másokat. Vezeték nélküli hallókészülékeinkkel és az innovatív SurfLink tartozékokkal mindez már megvalósítható.

Nedvesség és fülzsír elleni védelem – Akár meleg éghajlaton lakik, akár aktív életmódot folytat, olyan hallókészülékeket szeretne, amely víz- és cerumen-/olajtaszítók. A legtöbb Starkey hallókészülék ilyen.

Több csatorna – Minél több csatornával rendelkezik a hallókészülék, annál egyszerűbb egyéni beállításokat megadni a létező hangfrekvenciák széles tartományára.

Mi a TruLink?

Bárhová mehet, bármit megtehet legújabb, Made for iPhone®, hallókészülékünknek és a TruLinkTM applikációnak köszönhetően. Ez az áttörést jelentő hallókészülék feljavítja a hallásélményt, és a TruLink applikáció segítségével könnyedén csatlakoztatható és vezérelhető az iPhone®, iPad®, és iPod touch® eszközökről. Élvezze, hogy a telefonhívások, a zene és videótartalmak közvetlenül a hallókészülékébe érkeznek kiváló hangminőségben –nincs sípolás és zúgás. Bővebb információért látogasson el weblapunkra.

Termékeinkről bővebb információ a Starkey USA weblapján érhető el:  Starkey.com, vagy lapozza át termékkatalógusunkat.

Product Catalog

Magyar Katalogus
Pdf letöltése

Fül mögötti hallókészülék – BTE

Hangszóró a hallójáratban – RIC

Fülzúgás

Fülkagyló hallókészülék – CE

Hallójárati hallókészülék – CC

Mélyhallójárati hallókészülék – CIC

Invisible Hearing Aid

Mini mélyhallójárati hallókészülék – IIC