A Starkeyról

Hiszünk abban, hogy a jobb hallás jobb életminőséget eredményez. Ezért dolgozunk minden nap.

 • William F. Austin William F. Austin

  Tulajdonos és vezérigazgató

  William F. "Bill" Austin a Starkey Hallás Alapítvány megalapítója és a Starkey Hearing Technologies tulajdonosa és vezérigazgatója. A hallókészülék-iparágban több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik.

  Bill Austin a Starkey Labs nevű kis fülilleszték-gyártó céget 1970-ben 13 000 dollárért vette, majd ezt alakította át a Starkey Hearing Technologies céggé, amely mára az USA legnagyobb hallókészülék-gyártója.

  Bármennyi sikert érti is el azóta üzletével Austin úr, soha nem feledkezett meg nagylelkűségéről és meggyőződéséről, hogya a hallás ajándéka megváltoztathatja a világot. Ezért alapítványát, a Starkey Hearing Foundation-t saját víziójára építette: "Hogy a világ jobban halljon" . Vezetésével az alapítvány évente több tucat misszión vesz részt, amelynek során több mint 100 országba látogat el, és viszi el a hallás ajándékát a rászorulóknak. Az ő segítségével a Starkey Hallás Alapítvány évről évre egyre több rászorulónak tud segíteni.

  Bill Austin emberszerető munkájáért több elismerésben is részesült: megkapta a Horatio AlgerDíjat, a mexikói Azték Sas Díjat, a Jefferson Díjat, az Albert Schweitzer Vezetői Díjat, a Nemzeti Gondoskodási Díjat és a Variety International Humanitárius Díját.

  Életrajz megtekintése
 • Tani Austin Tani Austin

  Filantrópiai igazgató

  Tani Austint Az Év Női Filantrópja díjjal tüntette ki az ENSZ Általános Tanácsa a First Lady-k Csúcstalálkozóján 2015-ben. Tani-nek fontos szerepe van abban, hogy a hallás ajándékát eljuthasson a világ különböző pontjain élő rászorulókhoz. Mint filantrópiai igazgató, ő felelős a Starkey humanitárius akcióinak kivitelezéséért, miközben nagy gondot fordítanak arra, hogy a helyi közösségek is felelősséget vállaljanak a hallásegészséggel kapcsolatos lokális feladatokban.

  Tani évente több tucat misszióban vesz részt férjével, William F. Austin-nal, aki alapítója és vezérigazgatója a Starkey Hearing Technologies-nak. Ennek köszönhetően Tani már több mint 100 országba látogatott el, ahol hallókészülékeket osztottak szét a rászorulóknak, illetőleg hallásgondozásban részesítették őket. Az ő fáradságot nem ismerő munkája vezetett oda, hogy a Starkey Hallás Alapítvány a hallásgondozás fenntartható, közösségeken alapuló rendszereinek felépítésében globális vezetővé válhatott.

  Tani már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hallásgondozás területén, ideértve 10 éves saját audiológai praxisát, illetve a hallókészülék-ellátók engedélyezését végző Állami Egészségügyi Hivatal illinois-i részlegénél, valamint az Illinois-i Hallás Társaság Titkárságán és a Hallástudományok Engedélyezésének Nemzeti Tanácsánál végzett munkáját is.

  Tani elkötelezettsége az emberek megsegítése és az emberbarátiság iránt túlmutat a hallásgondozáson.  Tani ugyanis számos helyi és globális jótékonysági ügyet támogat, és az ő inspirációja és önzetlensége számtalan emberéleten segít.

  Életrajz megtekintése
 • Brandon Sawalich Brandon Sawalich

  Elnök

  Brandon Sawalich, aki egész karrierje folyamán a hallókészülék-iparágban dolgozott, 1994-ben csatlakozott a Starkey Hearing Technologies-hoz, és azóta számos különböző részleg vezetője volt, beleértve az ügyfélkiszolgálást, marketinget és salest. Mint elnök jelenleg Mr. Sawalich 23 ország leányvállalatainak 5000 alkalmazottból álló globális csapatának vezetője.

  Mr. Sawalich arra törekszik, hogy hatalmas iparági tapasztalatát  valamint azt a tudását felhasználva, hogy jól ismeri az ügyfeleket és a munkatársait, a Starkey-t a hallásmegoldások első számú gyártójává tegye. Munkája során együttműködik a Starkey vezetői csapatával valamint a szervezet egyes részlegeinek vezetőivel, így végrehajtva a Starkey stratégiai irányvonalait, támogatva a cég misszióját és céljait, valamint világszerte kiterjesztve a partneri kapcsolatok rendszerét.

  Mr. Sawlich a Hearing Industries Association elnöki pozícióját is betölti.

  Életrajz megtekintése
 • Achin Bhowmik Achin Bhowmik, Ph.D.

  Technológiai igazgató és fejlesztési alelnök

  Mint a Starkey Hearing Technologies technológiai igazgatója és fejlesztési alelnöke Dr. Achin Bhowmik vezeti a cég kutatási és termékfejlesztési területét. Korábban Dr. Bhowmik az Intel Corporation-nél dolgozott mint  a Perceptual Computing Group vezérigazgatója és alelnöke, ahol az ő felelősségi körébe tartozott a kutatás-fejlesztés, tervezés, operáció és üzletmenet a 3D érzékelés és interaktív számítások, a számítógépes vízió, a mesterséges intelligencia, az autonóm robotok és drónok, valamint az immersive virtuális és összeolvadt realitás eszközök területén.

  Dr. Bhowmik adjunktus és vendégprofesszor, valamint előadásokat tart a emberi és számítógépes technológia valamint az érzékelési számítástechnika témájában a következő intézetekben és egyetemeken: Liquid Crystal Institute of Kent State University; Kyung Hee University, Szöul; Indian Institute of Technology, Gandhinagar; Stanford University; University of California, Berkeley. Utóbbi helyen tanácsadó feladatot is betölt Fung Intézet mérnöki vezetőségében. Dr. Bhowmik több mint 200 publikációt írt, köztük 2 könyvet és 34 kiadott szabadalmat.

  Életrajz megtekintése
 • Sara Burdak Sara Burdak, Au.D.

  Oktatási és audiológiai alelnök

  Dr. Sara Burdak a kutatási és technológiai csapat audiológusaként csatlakozott a Starkey-hoz 1999-ben. Az elmúlt 16 év során Sara azon dolgozott, hogy hatékony programokat fejlesszen ki a Starkey globális vásárlói hálózatának. 2009-től ő vezeti a tréning csoportot, így már számos termékbevezetésben vett részt.  Lelkesedésével, a vásárlói szokások ismeretével és terméktudásával valódi értéket jelent a cég számára. A jövőben Sara felelősségi körébe fog tartozni a Starkey globális képzési és tréning stratégiája és ennek támogatása. Sara audiológiai és beszédtudományi végzettséget szerzett a Michigan-i Állami Egyetem főiskolai karán, majd audiológiából diplomázott a Wayne-i Állami Egyetemen. 2006-ban audiológiából doktori végzettséget szerzett az Arizonai Hallástudományok Iskolájában.

  Életrajz megtekintése
 • Bill Courtney Bill Courtney

  Chief Financial Officer

  Bill Courtney holds over 30 years of experience in retail strategy, global financial infrastructure and medical device leadership. His extensive finance experience spans across manufacturing, operations, IT, supply chain, and other functions throughout a variety of industries and companies, such as Hertz, Best Buy, Barclays Global Technology and Operations, and most recently, Medtronic.

  During his time as Vice President and Chief Financial Officer for Global Operations & Business Services at Medtronic, Bill Courtney was responsible for financial and strategic support to teams throughout the world.

  He obtained his bachelor’s degree in accounting from Elon University (Elon, North Carolina), and his MBA in finance from the University of Pittsburgh – Joseph M. Katz Graduate School of Business in Pittsburgh. Bill Courtney’s experience, knowledge and attitude is vital in bringing us to a new level of efficiency, transformation and excellence in hearing healthcare.

  Életrajz megtekintése
 • Dave Fabry Dave Fabry, Ph.D.

  Chief Innovation Officer

  As Chief Innovation Officer, Dave Fabry, Ph.D., leads end-to-end innovations within our clinical audiology department. His collaboration with our engineering and marketing teams allows Starkey Hearing Technologies to continue to design and provide superior products.

  
Dave Fabry received his Ph.D. in hearing science from the University of Minnesota. Subsequently, he divided his career between academic/clinical roles at the Mayo Clinic, Walter Reed Army Medical Center, the University of Miami Medical Center, and several industry positions. He served as President and Board Member of the American Academy of Audiology and was recently elected to the Board of Directors of the American Auditory Society.

  Additionally, Dave Fabry has served as Editor-in-Chief of Audiology Today since 2008 and is a past Editor of the American Journal of Audiology and Section Editor of Ear and Hearing. He is licensed as an Audiologist in Minnesota, Florida, and Rwanda.

  His 30+ years of industry experience and proven ability to implement forward-thinking concepts is instrumental in shaping the future innovations at Starkey Hearing Technologies.

  Életrajz megtekintése
 • bio_chris_hillman Chris Hillman

  Operatív alelnök

  Chris Hillman több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az operatív munka, a gyártás, a stratégiai tervezés és a nagyformátumú transzformálás területén, most pedig az ő felelősségi körébe tartozik a Starkey Hearing Technologies operatív hatékonyságának felügyelete és elemzése. Korábban GE Healthcare-nél dolgozott mint a globális beszerzési hálózat alelnöke és vezérigazgatója, ahol nagy sikereket ért el az utópiaci eszközök kereskedelmi működésének, beszerzési láncolatának és operatív stratégiájának területén.

  A GE előtt Mr.Hillman számos vezetői pozíciót töltött be a Scientific Games-nél és Motorola Networks-nél. BA diplomáját a DePaul Egyetemen szerezte.

  Életrajz megtekintése
 • Mary Jeffries Mary Jeffries

  Stratégiai igazgató

  Mint stratégiai igazgató, Mary Jeffries felelősségi körébe tartozik a Starkey Hearing Technologies stratégia meghatározása és megtervezése, valamint a fontosabb vállalati irányok meghatározása.

  Több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik olyan milliárd dolláros konglomerátumok, start-upok, magánvállalatok és részvénytársaságok átszervezésében, mint a Polaroid Corporation, a Weber Shandwick, a St. Paul Venture Capital és a ZINK Imaging. Korábban a Starkey Hearing Technologies-nál ideiglenes technológiai igazgatói pozíciót töltött be.

  BA képesítését kereskedelem és számvitel területén szerezte az Észak-Iowai Egyetemen.

  Életrajz megtekintése
 • Chris McCormick Chris McCormick

  Marketing alelnök

  Chris McCormick 15 évvel ezelőtt csatlakozott a Starkey csapatához, azóta pedig számos pozícióban bizonyította képességeit kereskedelmi és vevőszolgálati területeken, ideértve az üzletkötői, a Midwest regionális kereskedelmi igazgatói, a kereskedelmi és vevőszolgálati vezető igazgatói és a marketing és kommunikációs igazgatói pozíciókat.

  Ma Mr. McCormick számos belső és külső marketing és kommunikációs tevékenységért felel a Starkey Hearing Technologies-nál, ideértve a nagykereskedelmi kapcsolatokat, a kiskereskedelmi marketing tevékenységeket, a PR-t, a közösségi médiát és a weboldal-fejlesztéseket. BA végzettséggel rendelkezik marketing területen, amelyet a Herberger College of Business -en szerzett a St. Cloud State Egyetemen, St. Cloud városban, Minnesota államban.

  Életrajz megtekintése
 • Paul Phillips Paul Phillips

  Nemzetközi értékesítési alelnök

  Nemzetközi értékesítési alelnöki pozíciójában Paul Phillips felelősségi körébe tartoznak a különböző piacok a világ számos pontján. Az elmúlt 24 évben Mr. Phillips idejét és energiáját nem kímélve számos területen bizonyította tudását az USA-ban, Európában és Új-Zélandon. Mind értékesítési, mind marketing és kiskereskedelmi területen is dolgozott, így jelentős tapasztalatra tett szert azon a téren is, hogy hogyan és miért tudjuk a jobb hallás ajándékát terjeszteni a világban. 

  BA végzettségét nemzetközi üzletmenet és közgazdasági területen szerezte a Temple University-n.

  Életrajz megtekintése
 • Doug Reynolds Doug Reynolds

  Informatikai igazgató

  Több mint 25 éves, IT területen szerzett felsővezetői tapasztalatával Doug Reynolds felelősségi körébe tartoznak a Starkey Hearing Technologies számítógépes rendszerei és IT területe Az ő elhivatottsága a stratégia, a végrehajtás, az eredmények és a mérhetőség mellett nagyban hozzájárul a cég sikeréhez ebben a gyorsan változó iparágban.

  Korábbi tapasztalatait olyan cégek vezetői pozícióiban szerezte mint a Prudential Insurance, a Delta Dental, a Best Buy, az Allianz, a Regis Corporation és a Digineer. BA végzettségét a Metropolitan Állami Egyetemen (Minnesota), MBA  képesítését pedig a St. Thomas Egyetemen (Minnesota) szerezte.

  Életrajz megtekintése
 • Lisa Richards Lisa Richards

  Kereskedelmi és vevőkapcsolati alelnök

  Lisa Richards már több mint 20 éve a hallásra specializálódott egészségügy bajnoka, jelenleg a kereskedelmi és vevőkapcsolati alelnöki pozíciót tölti be a Starkey Hearing Technologies-nál. Ő felelős a kereskedelmi és vevőszolgálatok stratégiai irányításáért. Kivételes vezetői képességekről tett tanúbizonyságot az egyes részlegek egymás közti folyamatainak javításában, a csapat mentorálásában és fejlesztésében, és annak elérésében, hogy vevőinknek bármely más cégnél jobb kiszolgálást tudjunk biztosítani.

  Életrajz megtekintése
 • Steve Richards Steve Richards

  Hálózatfejlesztési alelnök

  Steve Richards felelősségi körébe tartozik az ügyfél-hálózat vezetése és fejlesztése. Több mint 25 éves iparági tapasztalatával Mr. Richards már bizonyította kereskedelmi és vezetői képességeit. Karrierje kezdetén még hallókészülékeket épített egy kis családi hallókészülék-gyártó cégnél, majd 1992-ben csatlakozott a Starkey-hoz mint az Omni Hearing Systems üzletkötője. Azóta már számos vezetői pozíciót töltött be a cégnél, ideértve a Starkey Texas ügyvezetői pozícióját, az Audibel ügyvezetői pozícióját és az Exkluzív vevők hálózatának ügyvezetői pozícióját.

  Életrajz megtekintése
 • Tom Ting Thomas Ting

  Jogtanácsos

  Tom Ting 14 év alatt kiterjedt jogi és üzleti tapasztalatokat szerzett több cégnél is. Sun Country Airlines jogtanácsosaként jogi és üzleti tanácsadást nyújtott a vezetőségnek.

  A Sun Country előtt Mr.Ting vezető tanácsadói feladatokat látott el a Moneygram International, a Polaroid Corporation és a Petters Group Worldwide nevű cégeknél. Jogból doktorált az Észak-Karolinai Jogi Egyetemen, és orvosi etikából diplomát szerzett a Davidson Főiskolán.

  Életrajz megtekintése